Facebook Flickr
Un espai per compartir la criança i l'educació dels infants

Aprenem

Aprenem

Les xerrades i les formacions per a famílies pretenen donar als pares i mares eines per tal d’aplicar-les en situacions concretes relacionades amb la criança. També organitzem cursos de ioga per a nens.

Experiències

Experiències

En les experiències en família volem compartir moments amb els nostres fills on aprendre, sentir, expressar, descobrir, experimentar i passar-ho bé plegats.

Espai per compartir

Espai per compartir

Espai de trobada mensual de famílies. Hi podrà assistir alguna personalitat que per la seva trajectòria personal o professional pugui aportar la seva visió particular sobre el tema que es tracti.

Contacontes

Contacontes

Narració de contes relacionats amb l’educació emocional, hàbits saludables i altres aspectes vinculats al desenvolupament integral dels infants.

Cine Fòrum

Cine fòrum

Projeccions de documentals i pel·lícules relacionats amb la criança i l’educació dels infants que volen fer pensar a l’espectador i crear un debat posterior. S’organitzen conjuntament amb DeDalt Societat Cultural.

_DSC7214

Xarxa d’Intercanvi

Xarxa d’Intercanvi de productes i material relacionat amb la criança, com ara joguines, roba, estris, etc. Fes-nos arribar per correu el que dones o el que necessites, i ho distribuirem entre tota la xarxa de socis.

fons bibliogràfic

Fons Bibliogràfic

Posem a disposició dels socis un fons bibliogràfic amb llibres relacionats amb qualsevol aspecte de la criança, seguint la línia de criança respectuosa.

Pàgina 1 de 11